Руският изтребител Су-30 наблюдаваше действията на британски разузнавателен самолет, който

...
Руският изтребител Су-30 наблюдаваше действията на британски разузнавателен самолет, който
Коментари Харесай

Руски военни забелязаха британски шпионски самолет близо до Крим

Руският изтребител Су-30 наблюдаваше дейностите на английски разследващ аероплан, който се опита да се приближи до Крим. Това оповестява ТАСС.

„ В интервала от 12 до 15 часа разследващият аероплан RC-135 на английските военновъздушни сили се опита да се приближи до държавната граница на Руската федерация в региона на югозападната част на Кримския полуостров ", оповестиха от Министерството на защитата.

Отбелязва се, че през миналото денонощие наоколо до границите с Русия над Черно море са открити четири разследващи самолета на НАТО. Всички те бяха съпроводени от радарни системи на зенитно-ракетните войски на въздушно-космическите сили на Русия.

По-рано съветското Министерство на защитата заяви за увеличение на интензивността на полетите на разследващите самолети на НАТО наоколо до границите на страната в Черноморския район.

На 9 ноември над Черно море съветските военни записаха наземен аероплан за разузнаване и ръководство на удари E-8C на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, който летеше повече от пет часа покрай границата на Руската федерация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР