Руският деспот Владимир Путин може вече да е мъртъв, смятат

...
Руският деспот Владимир Путин може вече да е мъртъв, смятат
Коментари Харесай

Британски медии: Путин може вече да е мъртъв, а Кремъл да използва негов двойник

Руският диктатор Владимир Путин може към този момент да е мъртъв , считат шефовете на английското разузнаване.
Висшите шефове на МИ6 споделят, че съветският президент е бил тежко болен и че в случай че беше починал, приятелите му щяха да замълчат за това, с цел да запазят властта допустимо най-дълго.

Източник сподели пред , че е доста евентуално скорошните медийни изяви на Путин да са били авансово записани. А негов двойник може да е бил употребен и на публични събития, като парада на Деня на успеха в Москва по-рано този месец.

„ Путин е доста болен и когато почине, гибелта му ще се пази в загадка седмици, в случай че не и месеци “, споделя източник от разузнаването.

„ Путин е началник на дребна група висши чиновници, които са му изцяло лоялни. Истинският боязън (на неговите другари – бел. ред.) е, че откакто гибелта му бъде оповестена, може да има прелом в Кремъл и съветските генерали ще желаят да се изтеглят от Украйна. Смъртта на Путин ще ги остави безсилни и уязвими, тъй че те имат персонален интерес да кажат, че Путин е жив – когато противоположното може да е правилно “, считат още източниците.

През последните месеци здравословното положение на 69-годишния съветски президент очевидно се е влошило. Той наподобява по-малко преносим и лицето му е подуто, като някои специалисти допускат, че може да има рак на кръвта. Широко публикувано е мнението, че той приема стероиди, което го кара да наподобява отекъл.

Преди две седмици съветски олигарх с близки връзки с Кремъл сподели, че Путин е „ доста болен от рак на кръвта “ и е претърпял интервенция, преди да нахлуе в Украйна.

фотография: Фейсбук/Владимир Путин
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР