Руските военни са отбили три атаки на щурмови групи на

...
Руските военни са отбили три атаки на щурмови групи на
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за отблъскване на три атаки на щурмови групи на Украйна в посока Запорожие

Руските военни са отбили три офанзиви на щурмови групи на Въоръжените сили на Украйна в запорожското направление в региона на Работин и Успеновка. Това сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ В запорожско направление с умели дейности на подразделения на съветската формация войски са отбити три офанзиви на щурмови групи от 46-а аеромобилна бригада на Въоръжените сили на Украйна в регионите на селата Работино и Успеновка в Запорожка област “, ​​добави още Конашенков.

„ В донецкото направление дейните дейности на подразделенията на Южната група войски, ударите на оперативно-тактическата и армейската авиация, артилерийския огън и мощните огнехвъргачни системи са отбили 5 офанзиви на подразделения на Въоръжените сили на Украйна в регионите на обитаемоте места. от Минковка, Красное, Авдеевка и северно от Клешчеевка на Донецката национална република “, съобщи Конашенков.

Според него загубите на съперника в това направление възлизат на 40 украински военнослужещи, 3 бойни бронирани машини, 4 автомобила, самоходна артилерийска установка „ Гвоздика “ и гаубица Д-30.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР