Руските убийци и мъчители не маршируват из Европа, защото украинските

...
Руските убийци и мъчители не маршируват из Европа, защото украинските
Коментари Харесай

Зеленски: Всички украинци се изправиха обединени в защита

Руските убийци и мъчители не маршируват из Европа , тъй като украинските войски ги задържат.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски акцентира това в последното си видеообръщение, оповестено в Telegram и представено от " Укринформ ".

" Нашите отбранителни сили се състоят от голям брой детайли. Много бригади и елементи. Всеки, който работи на фронта, всеки, който пази страната от съветските диверсанти и гнет, всеки, който извършва бойни задания, заслужава признателност и почитание. Руските убийци и мъчители не са маршируват по-далеч в Европа единствено тъй като украинските мъже и дами ги държат обратно, вдигнати на оръжие и под синьо-жълто знаме ", сподели Зеленски.
 Зеленски: Целта на Путин е да унищожи Украйна изцяло
Зеленски: Целта на Путин е да унищожи Украйна изцяло

Той възрази твърдо против заледяване на спора

Той напомни, че доста къщи и църкви в Украйна в миналото са имали бели стени, преди да бъдат изгорени и счупени от съветски снаряди. Това приказва доста красноречиво кой би трябвало да спре, с цел да спре войната. Всеки, който пази живота и хората, извършва допустимо най-почтената задача в лицето на такава нечовешка инвазия, акцентира Зеленски.

" Ние би трябвало изцяло да защитим живота, да го защитим в личния си дом. Аз благодаря на всички, които поддържат нашата отбрана, нашите украински бранители. Когато съветското зло отприщи тази война на 24 февруари, всички украинци се изправиха в отбрана. Християни, мюсюлмани, евреи - всички... И аз благодаря на всеки украински духовник, който е с армията, като част от нашите отбранителни сили, там на фронтовата линия. Те пазят живота и човечеството. Те поддържат другите както с молитва, диалози, по този начин и с дейности. Това това е задачата на църквата - да бъдеш с хората, а не на 2500 километра, да участваш във виртуално ходатайство сред този, който желае да оцелее, и този, който желае да те унищожи ", акцентира президентът.
 ISW: Зеленски счита, че Путин желае помирение, с цел да събере нови сили и оръжие
ISW: Зеленски счита, че Путин желае помирение, с цел да събере нови сили и оръжие

Целта е Кремъл да погълне и асимилира цяла Украйна

Той благодари на всички, които вършат " всичко в Украйна и с Украйна, с цел да запазят живота ".

" Благодаря на всички, които оказват помощ и които стоят в действителност близо - посредством деяние и молитва ", сподели Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР