Руските силовици могат да убият президента Владимир Путин, ако сметнат,

...
Руските силовици могат да убият президента Владимир Путин, ако сметнат,
Коментари Харесай

Ако решат, че Путин е опасен за тях, руските силоваци могат да го убият

Руските силовици могат да убият президента Владимир Путин, в случай че сметнат, че е рисков за тях. Другият вид е да го изтъргуват със Запада, сходно на Сърбия. Това съобщи в изявление за УНИАН съветският социолог Игор Ейдман, разяснявайки опцията Путин да бъде свален от власт.

" Ако говорите за информацията, че към този момент има съвсем прелом (в Кремъл), то това са клюки. Засега няма нищо сходно. Няма достоверни източници. Страхува ли се Путин? Разбира се, че се опасява (за живота си), той е страхливец и се тресе като вманиачен за здравето и сигурността си ", съобщи Ейдман.

" Да си напомним заговора против Хрушчов, против Павел I. Нож им бе забит в гърба от тези, на които имаха най-голямо доверие. Затова въобще не изключвам силовиците и силовите структури да се причислят към този скрит план, когато схванат, че Путин ги дърпа всички на дъното ", сподели той.

" Могат да го убият, в случай че сметнат, че към момента е рисков за тях. Или може да създадат като сърбите, които предадоха Милошевич на Хага. В последна сметка първото нещо, което новият държател ще направи след Путин, е да се опита да договаря със Съединени американски щати и Европа за възобновяване на естествените връзки. Преди всичко стопански. Единственият им късмет е да " продадат " Путин, с цел да им елементарни Западът ", сподели Игор Ейдман, написа fakti.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР