Руските сили са се окопали в северната и източната част

...
Руските сили са се окопали в северната и източната част
Коментари Харесай

Киев призна за тежки боеве в Донбас

Руските сили са се окопали в северната и източната част на град Артьомовск (украинско име Бахмут) и не престават да изтласкват съперника, заяви водачът на ДНР Денис Пушилин пред телевизия " Россия-24 ". В града боевете се водят за всяка сграда, за всяко стълбище. В град Маринка украинците оказват гневна опозиция, те са се окопали в жилищния бранш в покрайнините на града, само че всички високи здания към този момент са под контрола на съветските сили, добави Пушилин. В града Украйна е изграждала мощна защита 8 години. Ожесточените борби в региона на Донецк " са доста сложни ", призна президентът Володимир Зеленски. Москва предизвести, че Киев приготвя провокация в град Краматорск, където щели да бъдат взривени лечебни заведения, с цел да бъде упрекната Русия.
Междувременно летящ безпилотник се е взривил край град Калуга, който се намира на към 150 км югозападно от Москва и на 260 км от границата с Украйна. Няма потърпевши.
В Киев началникът на военното разузнаване Кирило Буданов сменя министъра на защитата Олексий Резников, при който министерството бе разтърсено от корупционни кавги.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР