Руските режисьор и актриса, които в продължение на 12 дни

...
Руските режисьор и актриса, които в продължение на 12 дни
Коментари Харесай

Руските режисьор и актьор се завърнаха от МКС с филм

Руските режисьор и актриса, които в продължение на 12 дни обитаваха на борда на Международната галактическа станция, с цел да снимат там първи филм в Космоса, се върнаха наред на Земята, предадоха международните организации.

Спускаемата капсула на съветския транспортен съд Союз МС-18, с който пътуваха от МКС кацна тази заран в 4,36 ч. по Гринуич в казахстанската степ. В нея пътуваха актрисата Юлия Пересилд, режисьорът Клим Шипенко и космонавтът Олег Новицки. Рътниците са добре. Те към този момент са напуснали спускаемия уред, заяви съветската галактическа организация " Роскосмос ".

Филмът на Шипенко с присъединяване на Пересилд се назовава " Предизвикателство ". В центъра му е жена хирург, която отива на борда на МКС, с цел да избави живота на космонавт. Пациентът е стихотворец като роля от космонавта Новицки. Филмът е взаимна продукция на Роскосмос, Първи канал и студио Йелоу, Блек енд уайт. В него са се снимали и съветските космонавти Пьотр Дубров и Антон Шкаплеров, които в този момент останаха на борда на МКС.

След отпътуването на актрисата, режисьора и космонавта Новицки, с изключение на Дубров и Шкаплеров, на МКС остават и астронавтите от НАСА Марк Ванде Хай, Шейн Кимброу и Меган Маккартър, астронавтът от Европейската галактическа организация Тома Песке и астронавтът от Японската галактическа организация Акихико Хошиде.

Руският план на " галактически " филм изпревари конкурентен план на американците, в който трябваше да взе участие Том Круз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР