Руските нападения по украинска критична инфраструктура продължават. Властите в Киев

...
Руските нападения по украинска критична инфраструктура продължават. Властите в Киев
Коментари Харесай

Зеленски: Напълно сме наясно, че решението за членството ни в ЕС е политическо

Руските набези по украинска сериозна инфраструктура не престават. Властите в Киев обявиха, че са отблъснали множеството удари. Според тях обаче главната цел на Москва е да превземе основния град Авдеевка. А президентът на страната Володимир Зеленски съобщи, че Украйна се приготвя за последните си стъпки към приемане в Европейски Съюз.

 

 
Украйна към този момент извървя дълъг път към подсилване на връзките си с Европейския съюз. Напълно сме наясно, че участието в Съюза зависи от политическо решение, споделено от всички членове на блока, които желаят присъединението на нова страна. То обаче зависи и от самата държава-кандидатка и нейната работа за доближаване и адаптиране на стандартите на европейския съюз и нормите на общността. Украйна ще се причисли към блока.
Володимир Зеленски

Външните министри на страните от Г-7 увериха, че групата ще остане „ единна “ в своята „ твърда поддръжка “ за Украйна. Позицията им по отношение на Киев бе разисквана в първия ден от двудневната среща на министрите в Токио.

От своя страна Секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев съобщи, че " разрушителната " политика на Съединените щати и техните съдружници усилва риска от потреблението на нуклеарни, химически или биологични оръжия. Той добави, че Международният режим за надзор на въоръженията е подкопан.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР