Руските медии почти със сигурност са били изненадани от бунта

...
Руските медии почти със сигурност са били изненадани от бунта
Коментари Харесай

Британското Министерство на отбраната: Руските медии бяха изненадани от бунта на Вагнер

Руските медии съвсем сигурно са били сюрпризирани от протеста на „ Вагнер “ предишния месец и не са били готови по какъв начин да го отразят, заяви английското Министерство на защитата.

Одобрените от съветската страна медии дадоха отговор на протеста на групата " Вагнер " на 24 юни на три стадия, обявиха от министерството, където считат, че те в началото са били сюрпризирани от протеста и не са били готови за отразяването му, а Руската телевизия е запазила нормалната си стратегия.

След като протестът завърши, съветските държавни медии да се пробвали да " поправят " изказванията, че силите за сигурност са били пасивни. По-късно те са разпространявали версията, че президентът Владимир Путин е триумфирал, като е осуетил протеста, като в същото време е избягвал кръвопролития, и се е стремял да сплоти страната зад президента. Чак седмица по-късно страната стартира да омаловажава смисъла на ръководителя на " Вагнер " Евгени Пригожин и протеста, като в същото време го очерни, се споделя в сводката на разузнаването.

Телеграм-каналите, сързани с „ Вагнер “, също са мълчали евентуално заради държавна интервенция, до момента в който в това време Владимир Путин е подхванал извънредно значими публични задължения, с цел да показва мощ, допълват английските военни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР