Руските дипломати, експулсирани от Великобритания заради случая с бившия руски

...
Руските дипломати, експулсирани от Великобритания заради случая с бившия руски
Коментари Харесай

Изгонените руски дипломати напуснаха посолството в Лондон

Руските дипломати, експулсирани от Англия поради случая с някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и техните фамилии напуснаха съветското посолство в Лондон и са се отправили към летището допълнително от 10 автомобила и микробуси, оповестяват съветските медии.

Всички чиновници на посолството са излезли да изпратят сътрудниците си, като е имало доста обятия и целувки.

 Няма кой различен да е отровил Скрипал с изключение на Русия, отсече Тереза Мей
Няма кой различен да е отровил Скрипал с изключение на Русия, отсече Тереза Мей

Отхвърли отричанията от страна на Путин

Руският дипломат в Лондон Александър Яковенко ще отиде на летището, с цел да си каже персонално сбогом с отпътуващите дипломати.

Днес, в сходство с решението на английските управляващи, 23 съветски дипломати напущат Обединеното кралство. Заедно с членове на фамилиите, общо 80 руснаци ще изоставен Англия.

Британските дипломати, експулсирани от Москва като част от отговора на Русия на дейностите на Лондон, ще се завърнат у дома през идващите дни.

 Европейският съюз се
Европейският съюз се " озъби " на Русия за покушението против Скрипал

Европейски Съюз е шокиран от нападателното потребление на химическо вещество

По-рано английският министър председател Тереза Мей разгласи, че е " доста евентуално " Русия да е виновна за случая в Солсбъри и по-късно разгласи пакет от ограничения против Москва, в това число експулсирането на съветски дипломати от страната и спирането на контактите на високо ниво сред Лондон и Москва.

Скрипал и щерка му Юлия бяха открити в безсъзнание по-рано през март на скамейка пред търговски център в Солсбъри. И двамата остават в сериозно положение.

Според английското държавно управление те са били отровени с нервнопаралитичното вещество новичок, което е било създадено в Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР