Рускинята Ксения Давидова победи на международния конкурс по красота Mrs.

...
Рускинята Ксения Давидова победи на международния конкурс по красота Mrs.
Коментари Харесай

Рускиня с три деца стана най-красивата омъжена жена в света

Рускинята Ксения Давидова победи на интернационалния конкурс по хубост Mrs. Top of the World 2021 и стана най-красивата омъжена жена на света. 29-годишната майка на три деца победи съперничките си от Англия, Латвия, Кипър, Аруба, Обединените Арабски Емирства, Индия и Армения, съобщи РИА " Новости ".

По обучение Давидова е експерт по връзки с обществеността. Тя води деен публичен живот, като провежда благотворителни планове в помощ на фамилии с деца в усложнение.

Освен това тя е дипломат на държавния план " Формиране на удобна градска среда " за благоустрояване на Санкт Петербург и е член на Всеруското общество за Опазване на природата в Санкт Петербург и Ленинградска област.

Давидова твърди, че е взела участие в състезанието, тъй като желала да показа Русия на благотворителни и екологични планове на интернационално равнище, написа изданието " Взгляд ".

" Това беше главната цел на моето присъединяване. В същото време с моя образец желая да покажа, че една жена може да бъде многостранен и хармонично осъществен човек в доста области на живота ", посочи още най-красивата омъжена жена в света.

Давидова взе участие онлайн в състезанието поради епидемиологичната обстановка и затворените граници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР