Рускиня организира разголена фотосесия пред туристи в планините на Сочи

...
Рускиня организира разголена фотосесия пред туристи в планините на Сочи
Коментари Харесай

Мрежата обсъжда рускиня, която си прави гола фотосесия в снега ВИДЕО 18+

Рускиня провежда разголена фотосесия пред туристи в планините на Сочи и качи видеото в мрежата. Кадрите, направени от други туристи, са оповестени от частния обществен @krasnodar_kray в Instagram.



Видеото демонстрира по какъв начин голо момиче театралничи на фотограф, покривайки гърдите си с ръце. По това време минувачите я следят, решавайки да се разходят в планините на Красная поляна по залез. „ Шоково наличие. Не фотографирам това, а фотографирам планини “, разяснява създателят на видеото, до момента в който моделката го моли да спре да записва.

Потребителите в мненията под видеото бяха разграничени в мненията си: някои поддържаха момичето и похвалиха фигурата й, която „ не се срами да покаже “, до момента в който други я подлагаха на критика за „ липса на стандарти за благовъзпитание “ „ През лятото се разхождат из града голи, през зимата в планината. Те са на отмора в Сочи “, пошегува се един от клиентите.

През юли жителите на Сочи приканиха за санкции за туристите, разхождащи се из града по бикини. Местните поданици започнаха да разгласяват видеоклипове в обществените мрежи с девойки, появяващи се по бански по централните улици и в кафенета, с искане да ги изправят пред правораздаването.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР