Руски войник от частите на Кремъл, които воюват в Украйна

...
Руски войник от частите на Кремъл, които воюват в Украйна
Коментари Харесай

Ватенка краде камера от Украйна, снима се гол

Руски боец от частите на Кремъл, които водят война в Украйна се трансформира в смешна сензация, откакто открадна камера за наблюдаване в Лиман в Донецка област и я изпрати на околните си в родната Бурятия.

Сега, неизвестно тъкмо по какъв начин, камерата се е появила онлайн и излъчва за цяла Украйна и света всекидневието в дома на окупатора. Видео фрагменти, в удостоверение на случката, която не е за поверие, разгласява блогърът Ян Гордиенко.

Бурятският боец бил изпратен в Украйна и по времето, когато Лиман беше под съветска окупация, откраднал от локален гражданин камерата за наблюдаване, инсталирана на улицата пред дома му. Собственикът на камерата, който е другар на блогъра Гордиенко, към този момент я бил отписал, когато ненадейно на 11 октомври устройството се появило онлайн.



Обективът на камерата предавала онлайн от жилище в Бурятия, а притежателят й виждал всичко, което се случва пред обектива и на хиляди километра от Лиман. Как се движат, по какъв начин си приказват и даже по какъв начин се обличат и събличат в фамилията на боеца.

Съдейки по „ възкръсването “ на устройството, околните на крадеца не са променяли настройките му за лични потребности, а са го присъединили и са поставили камерата в дома си на видно място просто като трофей, без да си дават сметка, че са на показ.

Публикуваните видео фрагменти в инстаграм профила на Гордиенко провокираха вълна от смешки по адрес на окупатора, а блогърът е провел конкурс за име, под което да върви излъчването онлайн: „ Откраднато риалити “, „ Дереалитизация “, Големият орк “, „ Последният бурят “.

Източник: Offnew.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР