Руски военен самолет Су-25 се е разбил в Белгородска област,

...
Руски военен самолет Су-25 се е разбил в Белгородска област,
Коментари Харесай

Руски боен самолет се разби край Белгород

Руски боен аероплан Су-25 се е разрушил в Белгородска област, а водачът му е умрял. Това оповестява английската социална медия BBC, като се базира на изказване от съветското Министерство на защитата.

О там настояват, че повода за злополуката е техническа нередовност. Бойният аероплан се е разрушил " след привършване на бойна задача при завръщане на летището в Белгородска област ". Не излиза наяве в какво тъкмо се е състояла военната задача.

Белгородска област се намира в Русия и граничи с Украйнa.

По-рано държавната осведомителна организация ТАСС заяви, че водачът на летателния обект е съумял да капитулира, само че Министерството сподели след това, че той е умрял.

Първи за случая заяви губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков.

" Самолет на военните сили се е разрушил в градския регион Валуйски. В момента на мястото на случая работи екип за следствие и чиновници на Министерство на външните работи. Причината за произшествието се проверява. Ситуацията е под надзор ", написа той в канала си в Telegram.

Това е следващият случай на нередовност в съветските самолети. През октомври изтребител-бомбардировач Су-34 се разруши наоколо до жилищна постройка в град Ейск. В резултат на това починаха 15 души.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР