Руски военен персонал е влязъл във въздушна база в Нигер,

...
Руски военен персонал е влязъл във въздушна база в Нигер,
Коментари Харесай

Руски войски се разполагат във въздушна база, в която се помещават американски военни в Нигер: американски служител

Руски боен личен състав е влезнал във въздушна база в Нигер, която приема американски войски, сподели почитан чиновник на защитата на Съединени американски щати пред организация Ройтерс, след решение на Нигер военни управници да изгонят американските сили от страната.

Военните офицери, ръководещи сега Нигер, споделиха на Вашингтон през март да изтегли близо 1000 американски военни, ситуирани в тяхната страна.

Преди военния прелом през юли предходната година Нигер беше основен сътрудник в битката на Съединени американски щати против групировката ИДИЛ (ISIS) и филиалите на Ал Кайда в региона на Сахел в Африка, който сега претърпява скок на смъртоносни принуждение.

Висш чиновник на защитата на Съединени американски щати, говорещ при изискване за анонимност, сподели, че съветските войски не са се смесвали с американските сили във въздушната база, защото са употребявали обособена окачалка за самолети на мястото, известно като въздушна база 101, ситуирано до интернационалното летище Диори Хамани в столицата на Нигер Ниамей.

Въпреки това, ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР