Руски ударни дронове атакуваха тази нощ украинското пристанище Одеса на

...
Руски ударни дронове атакуваха тази нощ украинското пристанище Одеса на
Коментари Харесай

Руски дронове нанесоха удар по украинското пристанище в Одеса

Руски ударни дронове нападнаха тази нощ украинското пристанище Одеса на Черно море и нанесоха материални вреди, заяви във Facebook началникът на районната военна администрация Юрий Крук, представен от организация УНИАН.
" Току-що врагът нанесе удари против Одеса и Одеския регион с ударни безпилотни летателни апарати. В резултат на работата на подразделенията на противовъздушната защита има свалени дронове. Още веднъж желая да подчертая, че във военно време не можем да разясняваме и да излагаме на показ всички събития ", се показва в известието.
Местна медия заяви, че в града са избухнали детонации и в един от градските квартали е зародил пожар. След това в Одеса и Одеска област е била оповестена въздушна паника.
Крук помоли локалните поданици да се въздържат от мнения на избрани информации, които се появяват в обществените мрежи. " Продължава отразяването на офанзивата и е допустима втора вълна. Затова апелирам жителите на Одеския регион да не подценяват сигнала да въздушна паника и да останат в бомбоубежищата ", сподели служителят. Местните управляващи приканиха жителите на града да не снимат дейностите на Противовъздушна отбрана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР