Руски подводници в Японско море изстреляха днес крилати ракети по

...
Руски подводници в Японско море изстреляха днес крилати ракети по
Коментари Харесай

Руски подводници изстреляха крилати ракети при учения в Японско море

Руски подводници в Японско море изстреляха през днешния ден крилати ракети по време на обучение, заяви министерството на защитата в Москва. Това става на фона на напрежение с Токио поради поддръжката за Украйна след съветската инвазия, почнала на 24 февруари, показва Агенция Франс Прес.

Две съветски подводници " Петропавловск-Камчатски " и " Волков " изстреляли ракети " Калибър " от подводно състояние по набелязана цел, заяви съветското министерство на защитата.

Ведомството разгласява видео на излизането на ракетите от водата, до момента в който екипаж на подводница отработваше дейности при попадане под ракетна офанзива.

Япония се причисли към строгите наказания на Запада против Москва и одобри стотици украинци, бягащи от спора, като също така изпрати и несмъртоносна военна помощ на Киев.

Миналата седмица Токио разгласи нови наказания, включващи възбрана за съветски въглища, както и експулсирането на 8 съветски дипломата поради " военни закононарушения " в Украйна.

Русия обави през март, че поради реакцията на Япония на спора приключва дипломатическите старания за реализиране на кротичък контракт, който би трябвало публично да постави завършек на Втората международна война с Япония. Проблем за контракта са четири острова, които Русия управлява, и наричани от Япония Северните територии.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР