Руски областен политик рискува сериозни последствия заради насмешка с участието

...
Руски областен политик рискува сериозни последствия заради насмешка с участието
Коментари Харесай

Руски комунист слуша речта на Путин със спагети на ушите

Руски регионален политик рискува съществени последици поради подигравка с присъединяване на спагети по време на речта на съветския президент Владимир Путин пред двете камари на съветския парламент, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Представителят на Комунистическата партия Михаил Абдалкин от Самарска област, качил в YouTube видео, на което се вижда по какъв начин той е провесил спагети на ушите си, до момента в който стои пред компютъра си, на екрана на който тече речта на съветския президент.

На съветски има идиоматичен израз, който касае точно провесването на спагети на ушите, като смисълът на този израз е " Лъжеш ме ".



Абдалкин също така постна 30-секунден клип в съветската обществена мрежа ВКонтакте, където написа иронично: " Напълно поддържам, изцяло съм склонен, огромно осъществяване ", визирайки речта на Путин.

В изявление представител на Комунистическата партия дефинира дейностите на Абдалкин като нелепост и разгласи, че партията ще проверява случая.

Руската Комунистическа партия в този момент е възприемана като лоялна на Кремъл. Партийният водач Генадий Зюганов, да вземем за пример, похвали решимостта, която Путин е показал в речта си.

В провинциалните съветски райони политици, които не са част от ръководещата партия " Единна Русия " понякога насочат сериозни към властта мнения.

Относно сатирата на Абдалкин консуматори в интернет споделиха, че страната се нуждае от повече такива хора, с цел да настъпи смяна в нея.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР