Руски изтребители и кораби са практикували отблъскване на въздушни атаки

...
Руски изтребители и кораби са практикували отблъскване на въздушни атаки
Коментари Харесай

Изтребители и кораби на Русия с военно учение в Черно море

Руски изтребители и кораби са практикували отбиване на въздушни офанзиви против военноморски бази и отговаряне с въздушни удари по време на военни учения в Черно море. Това заяви " Интерфакс ", до момента в който прилежаща Украйна също организира военни учения.

Ученията се организират във време на високо напрежение по отношение на Украйна, като украински и американски публични лица показаха безпокойствие за допустима съветска офанзива против южния ѝ комшия, съмнение, което Кремъл отхвърли като лъжливо.

" Около 10 самолетни екипажа и кораби от военноморската база на Черноморския флот в Новоросийск... взеха присъединяване в това бойно подготвително събитие ", прецизираха от Черноморския флот на Русия.

Изтребители Сухой бяха измежду самолетите, които репетират по какъв начин да отговорят на противников въздушни атаки с подготвителни полети над акваторията на Черно море в съдействие с Черноморския флот.

Черноморският флот на Русия е основан в Крим, който Москва анексира от Украйна през 2014 година Киев желае Русия да го върне.

Украйна, която упрекна Русия в скупчване на войски наоколо до границите ѝ и споделя, че Беларус може да изпрати мигранти през границите ѝ, днес стартира интервенция за подсилване на границата си, в това число военни учения за противотанкови и въздушнодесантни елементи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР