Руската звезда в скока на дължина Дария Клишина не иска

...
Руската звезда в скока на дължина Дария Клишина не иска
Коментари Харесай

Клишина не иска проблеми заради руския флаг

Руската звезда в скока на дължина Дария Клишина не желае да си основава проблеми на международното състезание по лека атлетика поради националния байрак. Тя е позволена до присъединяване под безпристрастен байрак поради настоящите наказания против съветската атлетика за систематична приложимост на допинг.

Самата Клишина е вън от съмнение, защото живее и тренира в Съединени американски щати. Тя беше и измежду участничките на олимпиадата в Рио де Жанейро, където също се състазава под безпристрастен байрак, в тази ситуация на МОК.

" Ако печеля в Лондон и ми подадат знамето, ще го откажа. Не желая да си сътворявам такива проблеми. Знам по какъв начин ще наподобява това в очите на съветската общност, само че какво мога да сторя? Може би даже няма да направя почетна обиколка на стадиона, а ще си остана в спортната зона ", споделя Клишина пред Би Би Си.

Тя доста добре знае по какъв начин ще бъде оплюта от част от руснаците, защото го е преживявала към олимпиадата. Тогава тя баше позволена в последния миг до присъединяване и одобри, след което беше залята отрицателни мнения, че е изменник на Родината.

" Седмицата преди Олимпиадата ме изтощи прочувствено. Получавах доста обидни известия в Инстаграм, само че не ги четях. От това нямаше огромна изгода, защото ми ги преразказваха.

Не разбирам за какво ме нападнаха. Според мен Юлия Степанова нямаше право да споделя, че всички съветски спортисти взимат допинг в оня филм от 2014 година. Имаме толкоз доста спортисти, които в никакъв случай не са били замесвани ", споделя още Клишина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР