Руската страна няма представа как могат да бъдат реализирани предизборните

...
Руската страна няма представа как могат да бъдат реализирани предизборните
Коментари Харесай

Песков: Русия няма представа как Тръмп планира да разреши конфликта в Украйна

Руската страна няма визия по какъв начин могат да бъдат осъществени предизборните обещания на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за бързо разрешаване на спора към Украйна, няма съответни контакти.

Това сподели прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

„ Не, нямаме схващане по какъв начин това може да бъде осъществимо “, сподели Песков. Коментирайки вероятното взаимоотношение на съветски дипломати с Тръмп по тази тематика, Песков означи, че „ не е имало контакти по този въпрос “.

Тръмп неведнъж е заявявал, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, може да реализира завършек на спора в Украйна в границите на 24 часа. Той не изключи, че Киев ще би трябвало да направи териториални отстъпки. През декември 2023 година Ройтерс заяви, че европейски дипломати и някогашни помощници на републиканците считат за допустимо прекъсването на американската помощ за Киев, в случай че Тръмп се върне в Белия дом.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година На 25 април 2023 година актуалният американски водач Джо Байдън разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високия държавен пост. Тръмп разгласи влизането си в предизборната конкуренция през ноември 2022 година

 

Източник " Труд "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР