Руската окупационна администрация на Херсон се е евакуирала в град

...
Руската окупационна администрация на Херсон се е евакуирала в град
Коментари Харесай

Окупационната администрация на Херсон избяга в Скадовск

Руската окупационна администрация на Херсон се е евакуирала в град Скадовск, заяви „ Униан “ с позоваване на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна. Скадовск е пристанищен град в следената от съветските войски територия на Херсонска област, намиращ се в непосредствена непосредственост до окупирания Крим. Разположен е на към 100 километра югоизточно от Херсон.

Отбелязва се, че окупаторите не престават насилствената евакуация на цивилното население от краткотрайно окупираните територии на Херсонска област.

" Врагът прибягва към заплашване на мирните поданици, като популяризира информация за възможност от взривяване на Каховското водохранилище. Същевременно локалното население е лишено от средства за връзка. “ – показват от Генералния щаб.

Окупационното командване се пробва да компенсира непрекъснатите загуби на персонален състав в съветските подразделения за сметка на мобилизирани бойци.

" С тези, които отхвърлят да вземат участие в бойни дейности, организират така наречен " работа " чиновници на Федералната работа за сигурност на Руската федерация ", споделят още от щаба.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР