Руската компания Caviar за дизайнерски смартфони и аксесоари представи колекцията

...
Руската компания Caviar за дизайнерски смартфони и аксесоари представи колекцията
Коментари Харесай

Фирмата, изваяла телефона на Брендо с Путин, пусна дизайнерски iPhone 13 под € 40 000

Руската компания Caviar за дизайнерски смарт телефони и аксесоари показа сбирката си от с новите специфични модели на iPhone 13 Pro и 13 Pro Max. Най-скъпият модел се прави оценка на 3 095 000 рубли, което е малко над 36 000 евро.

Колекционерски iPhone 6s на Caviar с позлатена гравюра на съветския президент Путин се оказа владеене на задържания при започване на месеца в Украйна Евелин Банев-Брендо, написа уеб сайтът Защото.

На гърба му е инсталиран похлупак от исполин и позлата, барелефът на Путин е допълнен с гравюра на съветския герб и силуетите на Кремъл и на храма „ Василий Блажени “ в Москва. В долната му част е подписът на президента на Русия и надпис Supremo tre volte – „ три пъти висш “. Според специалистите и от този модел, съгласно традицията на компанията, има единствено 99 бройки – за към 3000 $ едната.

Сегашните цени на Caviar за най-високия клас дизайнерски iPhone 13 Pro и Pro Max са петцифрени в евро (над 3 милиона съветски рубли), което ги прави най-скъпите телефони в света от новата серия.

Моделът „ Total Gold “ се предлага във всяка настройка, в която iPhone 13 Pro и 13 Pro Max се оферират на цена от 32 000 евро до 36 240 евро.

Корпусът на устройството е направен от компактно 18-каратово злато с художествено гравиране в бароков жанр. В центъра на задния панел, вместо отхапаната ябълка на Apple, e eмблемата на съветската компания – златна корона.

Най-евтините iPhone 13 Pro и 13 Pro Max от сбирката се назовават “Temptation “ (изкушение). На задния похлупак на тези устройства, направени от лилава питонова кожа, има триизмерно изображение на змия с двойно златно покритие по стандарт 999.

iPhone 13 Pro 128 GB се предлага на цена от 4300 евро.

Само 99 копия ще бъдат направени във всеки дизайн. Всеки неповторим номер ще бъде гравиран в профил на смарт телефона.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР