Руската инвазия в Украйна ще приключи с военно поражение заради

...
Руската инвазия в Украйна ще приключи с военно поражение заради
Коментари Харесай

Германският министър на икономиката: Русия върви към поражение в Украйна

Руската инвазия в Украйна ще завърши с военно проваляне поради необятната поддръжка на Запада за Киев, сподели немският министър на стопанската система Роберт Хабек, представен от ДПА.
" Никой не подозираше, че 2022 година ще завърши по този метод ", съобщи Хабек пред ДПА и добави, че съветският президент Владимир Путин губи войната на бойното поле поради оръжията, които украинската войска получава от Европа, НАТО и Съединени американски щати и които употребява " ловко, стратегически, рационално и героично ".

" Аз съм за това Германия, дружно с останалите съдружници, да поддържа Украйна по подобен метод, че да завоюва войната ", сподели Хабек, който се застъпваше за доставки на оръжия за Киев още преди началото на съветската инвазия в Украйна.
Берлин бе мощно подложен на критика поради първичното си отвращение да изпрати оръжия в Украйна. Все отново, обратно на правилата, одобрени с десетилетия, левоцентристкият канцлер Олаф Шолц разгласи анулация на възбраната за доставки на оръжия за зони на боен спор.
Оттогава за Украйна бяха утвърдени оръжейни доставки на стойност 2,24 милиарда евро, които включват самоходни противовъздушни установки, самоходни гаубици, реактивни системи за залпов огън и системата за противовъздушна защита ИРИС-Т.

Хабек, който е и заместител на Шолц, сподели, че е сигурен, че Германия и нейните западни съдружници ще продължат да изпращат нови системи и да оказват спомагателна поддръжка за Украйна, само че акцентира, че Берлин няма да работи едностранно.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
29 Дек 2022429 Дек 20229529 Дек 2022139829 Дек 202247429 Дек 202259229 Дек 2022596Коментариами ако29 Дек 2022 16:54ч.
провалянето ще е за украйната, какви ще ги плещиш бре?!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян29 Дек 2022 19:42ч.
дойчетата се справяха отгоре-отгоре с правенето на коли (скоро ще им забранят, ще заменят моторите с електромотори), само че в политиката никакви ги няма, както и в леглото (по самопризнания на някои фрау). ;)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Е не се ядосвайте, де.29 Дек 2022 16:58ч.
Какво да каже индивидът. Русия ще завоюва? Нали ще му се смеят гласоподавателите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Z T.M.29 Дек 2022 17:01ч.
Пожелавам на всички естествени хора по света, Русия още веднъж да развее Знамето на Победата върху Райхстага!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хайде в този момент! Поувлякохте се. Русия не може да победи наречения от самата нея Обединен Запад.29 Дек 2022 17:10ч.
Многократно по-богати са. Разполагат с няколко пъти по-голям капацитет за произвеждане на оръжие. Спечелиха международното публично мнение. Путин и кликата просто не си направиха добре сметката. Не трябваше да стартират пълномащабна война и да афишират, че желаят цяла Украйна. Ако действаха малко по малко, към този момент щяха да управляват задачите Донбаска и Луганска област, без да се изправят пред мощта на Запада.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кажи Херсон29 Дек 2022 17:12ч.
Първо по кое време ще вземете да се посмеем малко.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това е издънката29 Дек 2022 17:14ч.
На джуджето, която ще му коства главата
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Stormcrow29 Дек 2022 18:07ч.
Поредният папагал, който даже не си прави труда да свери обстоятелствата по отношение на пропагандата. Нито са спечелили международното публично мнение, нито са казли че 'Искат " цяла Украйна. Колкото до " мощта " на запада, единствено гледай по какъв начин отива в небитието през идващите 10 години и ще има да се чудиш къде се намираш. Потърси обратно във времето какви за аргументите за войната още от 2014, 2005 или дори от 99та, единствено че откакто си извадиш главата от топлото и мрачно място, в което си я заврял.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хайде в този момент но различен път западът ще29 Дек 2022 18:23ч.
победи Русия. Това в никакъв случай не се е случвало и преди (да не се вършат аналогии с Горби и Елцин, които непринудено я сдадоха). Прехваленият ти запад е капо. Останаха единствено нелиберални полезности, които никой естествен не желае и куп подправени хартийки. Да не приказваме, че и няма такова нещо като цялостно огромна война. За в този момент е единствено СВО, което ще свърши тогава, когато стартира същинската война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати почитател на локалния л.ибе.растки планктон29 Дек 2022 19:44ч.
и тоя конгрес ли налазихте?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ах по какъв начин боли29 Дек 2022 21:05ч.
да чуем истината!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати не оцениха дребния жест, ще се наложи да се изненадват29 Дек 2022 17:02ч.
Аман от врачки и джендъри, пишещи се министри на всичкото от горната страна. Русия можеше да завоюва войната, както си я показва този, в случай че още първите три-четири дни бе направила с сериозната инфраструктура на Украйна това, което прави в този момент, принудена от намесата на Запада. Явно не й е било това задачата, но сходни изявления за прощален път ме твърдят, че западният човек, и изключително немецът (и в предишното, и в съвремието) има проблем с разбирането на фундаменталните нравствени категории.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма жестове. Няма благодарност29 Дек 2022 17:11ч.
Русия настъпи мотиката и ще заплаща. Много, доста пари. За доста години напред.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ще заплащат умници като теб29 Дек 2022 18:15ч.
от личния си джоб
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не знам Русия какво ЩЕ плаща29 Дек 2022 18:26ч.
единствено къде ние голЕмата работа Запдът (нали сме (уж) от вярната страна този път) плащаме дебело за всичките капризи на капитализма. Хем сме най небогати, хем сме най елементарни, хем минимум използваме а най-вече плащаме. МЕрси
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати истината е друга29 Дек 2022 17:04ч.
а на германия и е кисело гроздето; тя към този момент не е стопанската система на европа; оказа се, че е едно огромно НИЩО;
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дали?29 Дек 2022 17:16ч.
Дори съветската агитация спря да приказва каква икономическа рецесия ще аргументи поддръжката за Украйна, стъписана от лекотата, с която Европа съумя да размени доставките на изкопаеми горива от Русия. Руснаците започнаха да осъзнават, че нефтът и газът не костват нищо, в случай че няма кой да ги купи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател29 Дек 2022 17:23ч.
Какви тъкмо доставки е заменила Европа? Затова ли затвориха толкоз предприятия? Затова ли от Европейска комисия постановат ограничения температурата в пространствата да не надвишава 19 гр.? Аман от тъпи козяшки опорки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Далито29 Дек 2022 18:11ч.
би трябвало да е доста елемнтарно момче. Питай германците за лекотата.:) Аз съм в Германия и ще ти кажа, че по никакъв начин, но по никакъв начин не им е леко. що се касае до Хабек, това е най-некадърният финансов, който Германия е имала в най-некадърното държавно управление за всички времена.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Опорките не са козяшки, а кремълски. Европа се оправи в действителност удивително с съветското изнудване с нефта и газа. Това е тихият смут на руснаците.29 Дек 2022 18:16ч.
Подкрепата измежду западното публично мнение за още оръжейни доставки и финансова помощ за Украйна не понижа. Цената на газа взе, че падна. За лошотия зимата в Европа се оказа по-топла от нормата. Путя се уплаши, че в случай че гръмне нуклеарна бомба в Украйна, ще го унищожават, и би отбой. Мъка, тъга. Кремълска тъга.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хаахахее29 Дек 2022 18:28ч.
Много ме кефи по какъв начин всякакви козешки тъпи торлове изясняват по какъв начин Европата цъфнала и вързала без съветските запаси. Видимо, прекомерно доста тъпи галоши вид ЛАйен и Борел има в този Брюксел.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чезаре Ламброзо29 Дек 2022 18:48ч.
Тихият ужасТ от 18,16 не си дава сметка, че обстоятелствата, такива каквито са не могат да бъдат опровергани с евроатлантически лозунги и клишета. Европа не се е справила с газовата, с нефтената и с икономическата рецесия, които даже не са почнали съществено. Астрономическата зима едвам стартира и идните три месеца ще покажат дали ще е топла. Не в този момент, а през 2023 -2024 ще се видят и резултатите от тази " блестяща " политика на европейските малоумни шушумиги. п.с. Тези от кръжока на Дайнов са безнадеждни папагали.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кирчо29 Дек 2022 19:42ч.
В София парното едвам крета. И в доста рейсове е по- студено в сравнение с на открито.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати до " Истината е друга " 29 Дек 2022 21:23ч.
Истината е, че на Германия доста й се желае да подпали отново тя Третата международна война, само че за в този момент не й стиска! Но, в случай че някой ден стигнем до такава степен - да знаете, че отново Германия ни е запалила.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хартиената Пума29 Дек 2022 17:04ч.
Дрънкането на нелепости е гратис. Гледай себе си и започвай да копаш бомбоубежища, сигурно ще са потребни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Редно би било29 Дек 2022 17:07ч.
Не да давате оръжие, а да влезете във войната. Изглеждате като воайори, които единствено гледат в профил и ще минат да плячкосат останалото. Няма да ви се получи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Честито на всички рубладжии,29 Дек 2022 17:10ч.
Цената на газта към този момент е по ниска от тая преди войната. А други Орбан заплаща най скъпия газ. Всичките ви опорки се оттекоха в канализацията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Коя29 Дек 2022 18:14ч.
цена на газа е по-ниска и къде, че нещо си доста комплициран. Цената скача и занапред ще скача. Днес хеджирах още веднъж газ. Много си комплициран. Само зимата в щатите стига цената да се качва. Май единствено еднакъв лаладжия написа тук.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Къде тъкмо го хеджирахте? В някой скришен русофилски конгрес ли?29 Дек 2022 18:19ч.
Когато желаете да ни разсмеете, напишете нещо изобретателно, а не скучни неистини.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Хеджирал с си миризливите29 Дек 2022 21:00ч.
Зелени чорапи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Франк & Щайн29 Дек 2022 17:11ч.
Много героично изявление, не можеше ли малко цифри, разбори, прогнози, поради, че е икономист, а не стихотворец.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател29 Дек 2022 17:26ч.
Доколкото знам Хабек е лингвист, а не икономист:) Едва ли схваща от цифри.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вели29 Дек 2022 21:31ч.
Значи, стихотворец се оказа най-после...хахахаха
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател29 Дек 2022 17:20ч.
С тази помощ от Запада последния украинец го пиши умрял, а последния немец - заледен. Честно, кой не би наричал черното бяло против немска министерска заплата и пенсия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Фут29 Дек 2022 17:27ч.
От изявлението, прозират следните неизказани мисли. Че германците считат Украйна за тяхната дойна крава-черпене на естествени богатства, служащи, сила, изнесени замърсяващи производства. И че Германците не престават да се считат в по-висока позиция от Русия, и естествено копнеят да я подчинят. Е няма да стане.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Немските оценки кой ще победи29 Дек 2022 18:08ч.
доведоха към този момент два пъти до приложимост на термина " изпаднал немец " от дедите ни, които също пострадаха от тези оценки. Сега отново са се наперили и отново не им се има вяра че да паднеш от високо най-вече боли. Само че какво вършим отново ние на тяхна страна, с изключение на като маркер на Господа кой би трябвало да загуби, или " кутцуз " по народному?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Никой в Европейски Съюз не се държи като кремълските бандити,29 Дек 2022 18:27ч.
които избиват своите и на народа си комплекси за непълноценност, правейки бомбастични изявления и отправяйки неуместни закани. Политиците в Европа просто задействаха Европейски Съюз бюрокрацията, която стартира да работи против стопанската система на Русия. Болката от отбиването от европейското виме ще се усилва и в един миг ще стане нетърпима. Нефт и газ не се ядат и нямат никаква стойност, в случай че никой не желае да ги купи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Лесно се приказва при цялостно газохранилище29 Дек 2022 18:39ч.
и с глава в тв приемника, но лесното постоянно излиза скъпо, всекиму идва време в живота да го разбере.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И всички тези брътвежи идват29 Дек 2022 18:19ч.
от устата на евроатлатически зелен гей, отгледан зад океана, който е министър на Икономиката, без да има визия и обучение, което да му разрешава да управлява икономическото министерство в Германия. АНАЛена Бербок е същото неразбирателство отгледано в американска епруветка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Може да е зелен гей,29 Дек 2022 18:21ч.
но ще оноди Путя. 2 трлн. еврака няма да влязат в съветската касичка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И какво от това, че няма29 Дек 2022 18:36ч.
да влязат в съветската касичка?! Кажи ми тъп евроатланчески лоботомиран дебил, това по какъв метод прави живота ти по добър. Само за тази година, всичко нарастна в пъти и няма никакви изгледи 2023 да е по-добра. Дори в противен случай - ще става все по зле.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " ловко, стратегически, рационално и героично " 29 Дек 2022 18:21ч.
Срещу цивилните в Донецк в определени часове с централизация на хора? Струпването на четири избрания в едно изказване основава обикновен реторичен резултат и в тази ситуация акцентира подчертава неистинността му. Ако е правилно, че този е лингвист, то и от материята си не отбира.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Добре че не е актьор29 Дек 2022 18:27ч.
В Германия на този в действителност му се присмиват. Тотално незапознат. Филолог, министър на стопанската система, разяснява военни дейности …дилетантски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Руската инвазия в Украйна ще завърши с военно проваляне " 29 Дек 2022 18:31ч.
Закъснели сте, майн хер. Наш Ристю ГрозеН още на 6 март т.г. ви уведоми, че Русия е свършила ракетите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател29 Дек 2022 18:59ч.
++++++
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тоя ще да е бягал от час по история,29 Дек 2022 18:33ч.
Та си е упущил урока за Втората международна война.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Русия не може да победи наречения от самата нея Обединен Запад. " 29 Дек 2022 18:38ч.
Кога, бе чедо, твоят богат и спечелил световното(ъ? до " сифилизования " свят да беше се лимитирал поне) публично мнение във война? А? В " Разградска истина " доста повърхностно ви преподават.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати...Та по кое време, викаш,29 Дек 2022 18:43ч.
Западът е победил Русия във война? В коя война? През кой век? (Форумът на " Козяшко дело " и " Разградска истина " е нездравословен за когнитивния ви статус.)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кримската война,29 Дек 2022 21:16ч.
Първата международна война, Студената война. Да не преставам ли? Да не приказваме, че в случай че през ВСВ Съединени американски щати не бяха помагали посредством лендлийза на Съюз на съветските социалистически републики, в този момент щяхме да опъваме каиша под властта на националсоциалистическа тирания.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западът е победил Русия във война? В коя война?29 Дек 2022 19:12ч.
ми да вземем за пример в Кримската и в Студената; а Изтокът - в Японската, Полската и Афганската...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати От изброените войни29 Дек 2022 20:00ч.
Единствено Кримската война е победа, местна и краткотрайна, само че победа на Запада. Която единствено забавя с две десетилетия неизбежното - Руска доминация в Черноморието. Освен това Кримската война е тласък за дълбока военна промяна, която организира Руската империя и бъдещата победа 1877-1878... " Студената война " не е война. Точка... Японската война 1905 не води до капитулация на Русия, а до помирение. Русия губи някои територии, само че Япония остава извънредно неудоволетворена от резултатите. По-късно Сталин прибира съвсем всичко от Япония, с лихвите... " Полската "? Сигурно се има поради бездарните болшевишки нападения на Тухачевски през 1920, когато при извоювана война вземат решение да завладяват и Варшава? Това надали е една обособена война, това е част от края на ПСВ и прехода в Октомврийската Революция и Гражданската Война в Русия. В последна сметка завоеванията на поляците траят две десетилетия... Афганистан 1980-1989? Това просто е смешно, няма никаква изгубена война от руснаците в Афганистан, а политическо решение за евакуиране. Все едно да кажеш че Америка е победена във Виетнам на бойното поле, а не се е изтеглила също заради политически аргументи..
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нагъл шваба29 Дек 2022 19:12ч.
Държи толкоз усърдно паравана за немците, че ще му се вдървен ръцете.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Германец да приказва по този начин29 Дек 2022 19:37ч.
Показва освен никаква просветеност като за министър, само че липса на обикновена историческа памет. Колко пъти ще настъпват тази мотика? Една и съща?... 22-ри януари 1943. Хитлер изпраща депеша до обкръжените фашисти край Сталинград - " Капитулацията отвън въпрос! Войските да се борят до край!...Така 6-та войска ще даде своя исторически принос за най-великия откъс в немската история! "...Докато диктува своите фанатични брътвежи, обкръжените германци измират от мраз, апетит и огъня на Червената Армия. След няколко дни 90 000 се предават в плен отпред с фелдмаршал Паулус, и още 21 немски генерали... Удриии! Бий фашистката гнусота! Но какъв брой пъти? Колко пъти това би трябвало да се повтаря??
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Защо се учудвате?29 Дек 2022 21:18ч.
Русия се издъни и към този момент никой не я бръсне за слива.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати затвори плювалника29 Дек 2022 19:45ч.
и си оправи личната стопанска система.Стига си дрънкал нелепости а виж по кое време народът ви ще ви измете теб шолц и всички други соросоиди и транслиберали.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кан Кан29 Дек 2022 20:08ч.
Хаха, тва заглавие е доста добър анекдот: Германския министър на стопанската система, се изказал за войната, хахахахха
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГАГА29 Дек 2022 20:51ч.
Германския министър на стопанската система, се изказал за войната, а по обучение не е даже акушер, а некъв си книжовник. Това е днешна " велика " Германия. Хелмут Кол се върти като пумпал в гроба си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати вълкът козината си мени, но нрава - не!29 Дек 2022 20:29ч.
Фашистчето си остава фашистче, каквито и демократични одежди да навлича за превземка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кой ме обръща внимание на Роберт Хабек?29 Дек 2022 20:46ч.
Зелен мъдрец, министър на стопанската система! Разбира от стопанска система толкоз, колкото щьнгист от типичен балет. Но немските зелени са първи ястреби!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Оле Отвори Очички29 Дек 2022 21:24ч.
Братя и сестри, не е красиво да се присмиваме и гаврим с Германия и сегашните туристи-министри. Нещата са ясни. Дори немските публицисти си вършат гаргара с държавното управление, премиера - наденица, външния министър - равнище чалга бар, сподели, че немците не са значими а украинците, военния не може да вдене, че в случай че подарят всичките си пушки, поляците ще ги прегазят за 24 часа, този убавец тука, Хабек, по немската тв, след въпрос от водеща - няма ли да банкрутират немските компании поради галактическите цени на силата, отговори, че не, нямало да банкрутират единствено щели да спрат да работят... Това би трябвало ДОСТА да ни уплаши. НЯКОЙ СЕРИОЗНО съдебна експертиза Е ЗАЕЛ ДА УНИЩОЖИ ЕВРОПА. Да пазим Родината си България!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати BajToz29 Дек 2022 21:27ч.
" Федерална Република Германия ни бяха обичания интернационален сътрудник. Никога нямаха мнение за нищо и единствено чакаха да им спуснем заповедите. Хелмут Кол имаше 12 секретарки, 11-та се споделяше Меркел... " откъс от книга на Хентри Кисинджър.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022122624 Дек 2022257929 Дек 202214028 Дек 2022380
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР