Руската инвазия в Украйна излага на опасност живота на много

...
Руската инвазия в Украйна излага на опасност живота на много
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Руската инвазия в Украйна поставя под въпрос мира в Европа

Руската инвазия в Украйна излага на заплаха живота на доста почтени хора и слага под въпрос мира в Европа, съобщи немският канцлер Олаф Шолц, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 796
" Руският президент наруши още един път по един фрапантен метод интернационалното право ", се споделя в изказване на Шолц. В него се добавя, че нищо не може да оправдае всички тези дейности на съветския държавен глава. " Това е войната на Путин ", добавя Шолц. Заради рецесията той привиква немските депутати на изключително съвещание тази неделя.

" Путин носи по този метод страдалчество и опустошение на директните си съседи, той нарушава суверенитета и границите на Украйна, излага на заплаха живота на доста почтени хора в Украйна и в последна сметка, той слага под въпрос мира на нашия континент ", повтори Шолц.

" В качеството си на ръководител на Г7 ще се наемам през днешния ден по време на видеоконференция с държавните и държавните ръководители на тези страни в поддръжка на една единна и ясна реакция ", съобщи той и предизвести, че ще има нови сурови наказания против Москва.

" Ще забележим, че Путин позволи сериозна неточност с войната си ", добави той и прикани Русия да спре неотложно с военната офанзива и с кървавата баня.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 796  Възраждане Възраждане  Петков: Обмисляме способи за извеждането на български жители от Украйна Петков: Обмисляме способи за извеждането на български жители от Украйна  Украински боен аероплан се разруши край Киев, има починали Украински боен аероплан се разруши край Киев, има загинали
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР