Руската федерация не се затваря от Америка и Европа, време

...
Руската федерация не се затваря от Америка и Европа, време
Коментари Харесай

Путин: Америка и Европа е време да спрат да се правят на глупаци в очакване на колапса на Руската федерация

Руската федерация не се затваря от Америка и Европа, „ време е те да спрат да се вършат на простаци “ в очакване на разпадането на Русия. Това сподели съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета за стратегическо развиване и национални планове, оповестяват съветски медии.

„ Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, Съединени американски щати и Канада, не се затваряме от европейските страни “, сподели президентът. „ Време е Америка и Европа да спрат да се заблуждават и да чакат да се сринем. ”

Според съветския президент към този момент на всички е станало ясно, че в случай че западните страни желаят да се възползват от съдействието с Русия, те ще могат да го създадат.

" Ние не ги отблъскваме. Но това е тяхна работа и тяхно решение ", означи Путин. Той обърна внимание, че Америка и Европа би трябвало сами да се замислят какво ги управлява. „ Някакви ефимерни съображения за унищожаването на Русия или ползите на личната страна, на своя народ, на личния си. Но, дублирам, това е тяхна работа ”, добави Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР