Руската Федерална служба за сигурност е установила, че организатор на

...
Руската Федерална служба за сигурност е установила, че организатор на
Коментари Харесай

Руското ФСБ: Експлозивите за Кримския мост са изпратени през България. Организатор е шефът на украинското военно разузнаване

Руската Федерална работа за сигурност е открила, че уредник на терористичната офанзива на Кримския мост е ръководителят на украинското военно разузнаване Кирил Буданов. Това оповестиха за ТАСС от Центъра за връзки с обществеността на ФСБ в сряда.
" Федералната работа за сигурност, взаимно със Следствения комитет, откри, че уредник на терористичния акт на Кримския мост е Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата, неговият началник Кирил Буданов, чиновници и сътрудници ", се споделя в отчета.

ФСБ е идентифицирала и 12 съучастници в подготовката на терористичното нахлуване на Кримския мост, осем от които са арестувани. " В момента в границите на наказателното дело са арестувани петима съветски жители и трима украински и арменски жители, взели участие в подготовката на закононарушението ", обявиха от ФСБ.
Според организацията бомбата за нападението е била замаскирана във фолио. Експлозивите са изпратени от Одеса през България, Грузия и Армения.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР