Руската армия няма да нанася удари по жилищните райони на

...
Руската армия няма да нанася удари по жилищните райони на
Коментари Харесай

Руската армия към киевчани: Няма да стреляме по вас, искат да ви използват като жив щит

Руската войска няма да нанася удари по жилищните региони на Киев, съобщи формалният представител на Министерството на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от РИА Новости.

„ Руските въоръжени сили няма да нанасят удари по жилищните региони на украинската столица “, акцентира той.

Конашенков се обърна и към украински жители.

" Вашето националистическо управление употребява същите способи като терористите. Те желаят да ви употребяват като жив щит ", сподели представителят на военното ведомство.

Той добави, че украинските войски са разположили уреди ГРАД на площад Шевченко в северната част на украинската столица, с цел да нанесат удар по летището в Гостомел.

„ Съветниците от Пентагона и Централно разузнавателно управление на САЩ научиха украинското военно управление по какъв начин да слага ракетни артилерийски системи в жилищни региони, с цел да предизвика ответен огън по локалните поданици “, сподели Конашенков.

Представителят на Министерството на защитата добави, че в този момент единствено батальони украински нацисти се съпротивляват в Донбас, а елементи на въоръжените сили на Украйна в по-голямата си част не вземат участие във военни дейности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР