Руската армия извърши проверка на противовъздушната отбрана на полуостров Крим

...
Руската армия извърши проверка на противовъздушната отбрана на полуостров Крим
Коментари Харесай

Москва показа мускули! Тестваха руската ПВО на фона на ученията на НАТО в Черно море

Руската войска извърши инспекция на противовъздушната защита на полуостров Крим на фона на почналите през вчерашния ден в Черно море учения на НАТО „ Морски бриз 2021 “.

В инспекцията са взели участие към 20 летателни апарата, в това число разследващи самолети Су-24МР, многоцелеви изтребители Су-27 и Су-30СМ, бомбардировачи Су-24М, вертолети Ми-8 и Ка-27, както и ракетни комплекси С-400 „ Триумф “ и „ Панцир “.

Авиацията е изпълнила задачата както на оптимално отдалечено разстояние от радиолокационните станции, по този начин и на свръхмалка височина, употребявайки за прикритие релефа на местността. Това оптимално е затруднило задачата на противовъздушната защита, се показва в известие на съветския Черноморски флот.

Вчера в акваторията на Черно море започнаха огромните учения на НАТО „ Морски бриз 2021 “ с присъединяване на 32 бойни кораба, 40 самолета и 5000 военнослужещи от 32 страни.

От съветското посолство във Вашингтон приканиха Съединените щати и съдружниците им да се откажат от маневрите с аргумента, че те усилват риска от непредвидени произшествия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР