Русия заяви, че е унищожила 47 украински безпилотни летателни апарата

...
Русия заяви, че е унищожила 47 украински безпилотни летателни апарата
Коментари Харесай

Русия заяви, че е свалила 47 украински дрона над четири свои южни области тази нощ

Русия съобщи, че е унищожила 47 украински безпилотни летателни апарата тази нощ, основно в Ростовска област на границата с Украйна, съобщи Франс прес.

" Системите за противовъздушна защита прехванаха и унищожиха един дрон над територията на Белгородска област, два в Курска област, три във Волгоградска и 41 в Ростовска ", заяви съветската войска в обществените мрежи.

Последиците от една от офанзивите против град Таганрог на Азовско море към момента се правят оценка, написа в " Телеграм " губернаторът на Ростовска област Василий Голубев, представен от ДПА.

Служител на гражданската защита, взел участие в разчистването на отломките, е настанен в болница с пострадвания, само че животът му е вън от заплаха, добави Голубев.

Според известия в съветските медии най-силно наранена е била Ростовска област наоколо до украинската граница. Няколко дрона са били унищожени и край град Морозовск, на към 230 км от районната столица Ростов на Дон.

Независими медии оповестиха, че украинските дронове са взели на прицел съветски цех за военни самолети в региона. Първоначално нямаше информация за вреди там.

Губернаторът на Курска област заяви, че там парчета от свален украински дрон са паднали в покрива на болница, само че не са взели жертви.

След като преди две години съветските силите започнаха пълномащабно навлизане в Украйна, Киев неведнъж нападна Русия с дронове. Целта на Украйна е да унищожи военни цели, които оказват помощ за съветските настъпателни интервенции.

Източник:БТА

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР