Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков в интервю за Павел

...
Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков в интервю за Павел
Коментари Харесай

Песков: С доставката на ракети с голям обсег на ВСУ буферната зона ще се разшири

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за Павел Зарубин сподели, че увеличението на обсега на ракетите, доставени на режима в Киев, ще докара до разширение на буферната зона, нужна за сигурността на Русия.

Той посочи, че доставката на ракети с огромен обхват ще навреди на самата Украйна. Така той разяснява информацията за доставка на далекобойни оръжия за Украйна.

„ С ракетите с огромен обхват режимът в Киев ще пострада повече. Ще има повече жертви, ще има повече опустошения. Както сподели президентът на Русия Владимир Путин по-рано, в случай че обсегът на оръжията на Украйна се усили, ще се разшири и зоната за сигурност или буферната зона, която е нужна за сигурността на територията на Руската федерация и руснаците “, означи Песков.

По-рано Пентагонът удостовери предаването на Украйна на оперативно-тактически ракети с огромен обхват на деяние ATACMS. Пояснява се, че киевският режим ще може да употребява тези ракети „ в границите на суверенна украинска територия “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР