Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до

...
Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до
Коментари Харесай

Чавдар Стефанов: Може да прогнозираме край на Путин

Русия стартира военно нахлуване в Украйна. Как се стигна до спора?
 
" Конфликтът стартира с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна поради външни дейности, а поради вътрешни аргументи. Президентът Владимир Путин по този начин и не съумя да го разбере. И през днешния ден стартира война, както нормално за нападателните страни. В Украйна отекват гърмежи, а към Русия ще тръгнат и ковчезите ", сподели журналистът Чавдар Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той напомни, че всичко това се случи, откакто двете сепаратистки републики в Донбас оповестиха своята самостоятелност.
 
" Той я призна по циркаджийски метод, за първи път в директен ефир, когато всички ставаха и говореха искрено по какъв начин желаят да атакуван Украйна, и какъв брой са отговорни Съединени американски щати, както и другите страни от НАТО. За сегашната интервенция предизвестиха от дълго време. Тя се случи малко след празника на Русия, само че Отечеството е в заплаха ", добави Стефанов.
 
" Много цинично беше съветското министерство, което успокои украинците: " Нашите удари са доста точни. Ние работим с доста точни оръжия, които поразяват единствено военна инфраструктура, жителите да не се плашат ". Вижте какъв цинизъм за машината на Адолф Хитлер. Руският президент се свлече до фашизъм, който от дълго време назряваше, а в този момент настава неговият връх. И може да предвиждаме завършек на Владимир Путин ", безапелационен е Чавдар Стефанов.
 
" По неофициална информация 3/4 от руснаците поддържат възможен удар нахлуване в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че единствено 15% от руснаците са твърди милитаристи. " Специалната интервенция " на Путин цели отделяне на Източна Украйна, с цел да съедини по суша Крим с Русия ", акцентира журналистът.
   
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР