Русия вече е най-санкционираната държава в света и изпреварва обичайните

...
Русия вече е най-санкционираната държава в света и изпреварва обичайните
Коментари Харесай

Рекорд: Русия е най-санкционираната държава в света

Русия към този момент е най-санкционираната страна в света и изпреварва нормалните заподрезрени - Иран, Венецуела и Куба по брой наложени рестрикции, даже в случай че вземем ударите по последните взети дружно.

Това са пресметнали специалистите на платформата, на която ежедневно се попълнят новите наказания против всяка страна, лице или институция.

Пред английската " Скай Нюз " шефът на платформата декларира, че " глобите, които бяха налагани на Иран последователно за 10 години, са наложени на Русия за по-малко от 10 дни ".

Сметката демонстрира, че общият брой наказания по посока Русия и нейни жители доближава невероятните 5532 броя. Най-много от тях идват от Съединени американски щати, следват Канада, Европейски Съюз, Швейцария и Франция.

Припомняме, че най-тежките удари са по съветската централна банка, която не може да разполага с валутните си запаси, с изключение на - към този момент - тези в юани. 7 банки бяха изключени от системата SWIFT, а през днешния ден Съединени американски щати и Англия оповестиха, че постановат ембарго над вноса на съветски енергийни носители.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР