Русия възнамерява да увеличава отбранителния си потенциал, като поставя на

...
Русия възнамерява да увеличава отбранителния си потенциал, като поставя на
Коментари Харесай

Русия иска да увеличава военния си понетциал

Русия има намерение да усилва отбранителния си капацитет, като слага на бойно дежурство най-съвременните си оръжия. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на тържествена гала в Кремъл, на която се срещна с новоназначени на висши командни длъжности офицери и прокурори, съобщи БНР.

В словото си Владимир Путин уточни, че основното обвързване на хората с пагони е да защитят Русия и нейните жители от външните и вътрешните закани, ясно да предвиждат евентуалните провокации и опасности и поредно да усъвършенстват работата си.

"Става дума на първо място за развиването на въоръжените сили. Нашата войска и флот потвърдиха готовността си да слагат на бойно дежурство системи на хиперзвуково, лазерно и друго модерно оръжие, което към този момент другите страни не имат ", съобщи Путин, като в същото време посочи, че това не е мотив за закани към който и да било.

"Напротив. Готови сме да създадем всичко, което зависи от нас, с цел да подтикнем процеса на разоръжаване предвид на нашите най-нови оръжейни системи, чиято единствена задача е гарантирането на сигурността предвид на растящите закани по отношение на нас ", сподели Путин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР