Русия ще се бори срещу опитите на Киев да използва

...
Русия ще се бори срещу опитите на Киев да използва
Коментари Харесай

Песков: Русия ще се бори срещу използването от Украйна на каналите за доставка на зърно за военни цели

Русия ще се бори против опитите на Киев да употребява всевъзможни канали за доставка на украинско зърно за военни цели и за терористични офанзиви против Русия. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, разяснявайки изявленията за предлагането на Литва да употребява балтийските пристанища за експорт на украинско зърно, оповестяват съветски медии.

„ Това е суверенно право на тези страни, надали би трябвало да оценяваме нещо тук. За нас е доста значимо разнообразни канали за доставки да не се употребяват от режима в Киев за военни цели, за осъществяване на терористични офанзиви на наша територия и така нататък Ние ще продължим да се борим против това “, акцентира Песков.

" Наистина писмото на господин Гутериш до съветския президент Владимир Путин още веднъж очерта избран проект за деяние и заричане, че един ден ще бъде допустимо да се извърши съветската част от тези съглашения. За страдание, сега е невероятно да се върнем към тази договорка, тъй като тя не се извършва ", сподели Песков.

 „ В същото време президентът Путин даде да се разбере, че Русия е подготвена неотложно да възобнови договорката, незабавно щом тя бъде изпълнена “, добави Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР