Русия ще предвиди огледални и асиметрични мерки за случай, ако

...
Русия ще предвиди огледални и асиметрични мерки за случай, ако
Коментари Харесай

Путин: Ще отвърнем с огледални мерки, ако САЩ разположат ракети в Европа

Русия ще планува огледални и асиметрични ограничения за случай, в случай че Съединени американски щати разположат в Европа ракети със междинен и дребен обхват. Това заяви през днешния ден президентът Владимир Путин в годишното си обръщение към Федералното заседание, съобщи ТАСС.

" Вече съм казвал и желая да повторя, Русия няма желание, това е доста значимо и го дублирам особено, Русия няма желание първа да разполага сходни ракети в Европа.

Ако пък те в действителност бъдат създадени и доставени на европейския континент, а Съединени американски щати имат такива проекти, най-малко не сме чули изказвания в противоположния смисъл, това внезапно ще изостри обстановката в областта на интернационалната сигурност, ще сътвори съществени закани за Русия, тъй като за някои класове от тези ракети времето, за което биха дохвърчали до Москва, може да доближи 10-12 минути.

Точно това е доста сериозната опасност за нас. В подобен случай ще бъдем принудени, желая да подчертая - точно принудени, да предвидим огледални и асиметрични дейности ", сподели Путин, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР