Русия ще използва ядрено оръжие, само ако съществуването на държавата

...
Русия ще използва ядрено оръжие, само ако съществуването на държавата
Коментари Харесай

Кремъл обяви кога Русия е готова да използва ядрено оръжие

Русия ще употребява нуклеарно оръжие, единствено в случай че съществуването на страната е застрашено, съобщи представителят на съветския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков, по време на присъединяване си в телевизионния учебен маратон " Първи в знанието " ( " Знание. Первые " ), съобщи ТАСС. Песков е посетител на младежкия фестивал, който по традиция се организира във федералната територия Сириус, на Черно море, до град Сочи.

" Доколкото този въпрос ни визира, то всичко, касаещо нуклеарното оръжие, е упоменато в съответната теория. И в случай че оставим настрани юридическия език, тълкуването там е тъкмо като " довиждане на оръжията ". Ако нещо заплашва съществуването на нашата страна, ето тогава идва нуклеарното оръжие. Отделно от този случай не е допустимо да се приказва безконтролно по този въпрос. Убеден съм в това ", сподели Песков, представен от ТАСС. Той добави, че " нуклеарната война е последно средство и че всеки човек, който има инстинкт за самозапазване, би трябвало да се бои от нея ".

Говорителят на Кремъл акцентира, че Москва би желала да възвърне положителните си връзки с Молдова. " Ние постоянно сме предприемали и ще подхващаме стъпки към възобновяване на нашите взаимоотношения с управляващите в Кишинев ", сподели Песков. Той приказва във връзка настояването на управляващите в противоречивия сепаратистки Приднестровски район Москва да ги отбрани от посочения от тях стопански напън на молдовското държавно управление.

" Хората в Приднестровието живеят при доста тежки условия. За доста неща на тях, несъмнено, им е нужна помощ. Русия е отворена за тази помощ, само че ние избираме до последно да търсим решение на каквито и да е проблеми по пътя на политическия разговор ", посочи прессекретарят на Путин. Той изрази страдание, че малко страни в света имат съображение да се нарекат " неприкосновени ", като уточни, че има страни, които желаят да постановат на другите " своя метод на живот ".

" На нас това не ни харесва, по тази причина казахме " Стига ". Малко са обаче страните на Земята, които могат да го кажат и в реалност могат да заявят за себе си " Ние сме суверенна страна ", добави Песков. Той сподели още, че Русия ще продължава " да развива връзки с преобладаващото болшинство от страните по света ".

" Ние обичаме хората в другите страни по света ", съобщи представителят на Кремъл. Той съобщи също, че сърбите, изключително тези, които живеят на територията на полуавтономната Република Сръбска в рамките на Босна и Херцеговина, са " храбър народ ", съобщи ТАСС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР