Русия предприе атаки тази нощ срещу цели в Южна и

...
Русия предприе атаки тази нощ срещу цели в Южна и
Коментари Харесай

Руската терористична държава нанесе удари с дронове и ракети срещу цели в Южна и Източна Украйна

Русия предприе офанзиви тази нощ против цели в Южна и Източна Украйна, употребявайки дронове " Shahed " и евентуално балистични ракети, оповестиха в ранните часове на днешния ден украинските военновъздушни сили.
 
Първо детонации отекнаха в Николаев, а по-късно и в Одеса, оповестява УНИАН като се базира на представителя на Украинската доброволческа войска " Юг " Сергей Братчук. 
 

 
Украинските Военновъздушни сили оповестяват за комбинирана офанзива и за оповестена въздушна паника в редица области, а в Одеска, Николаевска, Херсонска, Запорожска, Донецка и Днепропетровска област съществува опасност от удари с дронове.
 

 
Междувременно в Полтавска, Черкаска, Днепропетровска, Харковска и Кировградска област е оповестена опасност за удари с балистични ракети. Украинското оперативно военно командване " Юг " е засекло интензивност в Черно море на съветски ракетоносци, показва УНИАН.
 
" Възможно е да има няколко талази от офанзиви. Нивото на ракетна опасност е изключително високо - в Черно море се фиксира интензивност на ракетоносци ", предизвестяват от Оперативно командване " Юг ". Оттам припомнят, че дори при сполучлива работа на противовъздушната защита може да има рухване на парчета, опустошения и пожари. Затова упорстват жителите да се скрият в укритията или да се възползват от правилото " две стени ", т.е. да застанат в коридора на жилището си. 
 
Ръководителят на военната администрация на Одеска област, Олег Кипер, сподели, че противовъздушната защита отразява съветска офанзива с дронове.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР