Русия подготвя санкции срещу хората, взели вчера решение да откажат

...
Русия подготвя санкции срещу хората, взели вчера решение да откажат
Коментари Харесай

Руски вицепремиер към румънските власти: Очаквайте отговор, гадове

Русия приготвя наказания против хората, взели през вчерашния ден решение да откажат да пуснат съветски аероплан във въздушното пространство на Румъния, като по този метод провалиха посещаване на съветския вицепремиер Дмитрий Рогозин в Молдова, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Това заяви самият Рогозин в изявление, част от което бе излъчено през днешния ден по телевизия " Россия 24 ".

" Отговор, несъмнено, ще има. Ние ще установим тъкмо кой е стоял зад това решение в Кишинев, Букурещ, Будапеща, Брюксел. Ще открием хората, които са взели тези решения. Нашите наказания ще бъдат тъкмо адресирани ", сподели Рогозин.

Самолетът, пренасящ съветския вицепремиер на път за Молдова, не получи позволение да прелети над Румъния. Той бе пренасочен към Минск, откакто направи няколко кръга над Унгария.

Рогозин трябваше да дойде в Молдова, с цел да взе участие в региона на Приднестровието в събития във връзка навършването на 25 години от началото на мироопазващата интервенция на река Днестър.

Рогозин заплаши с ответни ограничения поради отхвърли на румънските управляващи да пропуснат самолета на частната самолетна компания S7, изпълняваща постоянен полет до Кишинев, в който беше съветската делегация.

Румынские управляващи подвергли рискове жизни пассажиров рейсового самолета S7, женщин и детей. Топлива хватило до Минска. Ждите ответа, гады https://t.co/FC1C0wmBHp
— Дмитрий Рогозин (@Rogozin) 28 юли 2017 година
Румънските управляващи изложиха на заплаха живота на пасажерите от постоянния полет на S7, на дами и деца. Горивото ни стигна до Минск. Очаквайте отговор, гадове ", написа в Туитър съветският вицепремиер.

Той продължи полемиката в обществената мрежа в същия звук и откакто " Аджарпрес " популяризира изказване на румънския министър на защитата Адриан Татуану, който дефинира реакцията на Рогозин като безусловно неприемлива. " С една дума - румънец ", написа в отговор Рогозин в " Туитър ".
Министр обороны Румынии прокомментировал реакцию Рогозина на запрет пролёта в Кишинёвhttps://t.co/OPxoG5f8IYpic.twitter.com/5COF4I7WIc
— Дмитрий Рогозин (@Rogozin) 29 юли 2017 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР