Русия отне лицензите на предприятия от Чешката република и България

...
Русия отне лицензите на предприятия от Чешката република и България
Коментари Харесай

Русия отне лицензите на заводи в Чехия и България заради незаконен ремонт на украински хеликоптери

Русия лиши лицензите на предприятия от Чешката република и България за съдействие с Украйна за ремонт на хеликоптери вид Ми.

Това заяви по време на форума „ Армия-2022 “ шефът на Федералната работа за военно-техническо съдействие (ФСВТС) на Руската федерация Дмитрий Шугаев, разяснявайки подхванатите ограничения за битка с противозаконния реекспорт на военна техника в полза на Киев, оповестява в. „ Комсомолская истина “, представен от " Труд ".

„ На всички страни, оповестили прехвърлянето на локални военни артикули на режима в Киев, са изпратени публични бележки за недопустимостта на сходни дейности “, цитира РИА Новости думите на шефа на ФСВТС, който отбелязва, че „ редица предприятия, ситуирани в България и Чешката република, са получили лицензи за право на ремонт на вертолети вид Ми”.

Шугаев означи, че Москва също е спряла доставките на аварийни елементи и съставни елементи за авиационни и други механически артикули от руско/съветско произвеждане, които се намират в недружелюбни страни.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР