Русия няма планове да изпраща наборници в Украйна. Професионалните военни

...
Русия няма планове да изпраща наборници в Украйна. Професионалните военни
Коментари Харесай

Путин: Благодарим на доброволците, но ще се справим и без тях

" Русия няма проекти да изпраща наборници в Украйна. Професионалните военни са задоволителни. Имаме задоволително налични сили и средства, изключително откакто съвсем цялата украинска военна инфраструктура към този момент е унищожена ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща с дами водачи от съветски самолетни компании в образователния център на Аерофлот в Химки, Московска област, представен от ТАСС.

„ Що се отнася до доброволците, ние сме им признателни за този родолюбив подтик и желанието да поддържат страната, само че тяхната помощ към момента не е нужна. Сигурен съм, че няма да е нужна ", сподели Путин.

Русия ще реагира на опитите за образуване на зона, неразрешена за полети над Украйна. „ Всяко придвижване в тази посока ще се преглежда от нас като присъединяване във въоръжения спор на страната, от чиято територия ще бъдат основани закани за нашите военнослужещи. Незабавно ще ги разгледаме като участници във военния спор, без значение в кои организации членуват. Изпълнението на това искане на Киев ще докара до колосални и пагубни последствия освен за Европа, само че и за целия свят. Мисля, че тези, които приказват за него другата страна, схващат това ", съобщи Путин.

" Целите на Русия са денацификация и демилитаризация на Украйна, като ѝ се даде безпристрастен статут. Що се отнася до демилитаризацията, са вероятни разнообразни разновидности, които в този момент се разискват, в това число с представители на Киев ", добави той.

„ Санкциите, които се вкарват против нас, наподобяват на оповестяване на война, само че, популярност Богу, към момента не се е стигнало до това. Русия ще отговори на провокациите. Вярвам, че в изискванията, в които се намираме в този момент, може да има единствено един излаз – оптималната икономическа независимост за хората, които вършат бизнес “. По-специално става дума за декриминализиране на икономическите закононарушения.
Държавата ще извърши отговорностите си към жителите при следните условия: „ И пенсиите, и обществените помощи, всички ще бъдат индексирани “. Освен това в близко бъдеще ще бъдат оповестени нови стъпки за основаване на съгласувана система за поддръжка на фамилии с деца от бременността до навършването на пълноправие на детето.

" Тези, които постановат наказания на съветската гражданска авиация, вършат това в собствен ущърб и под политически напън. Мисля, че и те не желаят да го вършат. Русия не възнамерява да изоставя задграничните полети, само че ще увеличим вътрешните до смяна на обстановката ", съобщи съветският президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР