Русия няма намерение да си сътрудничи със специалния докладчик на

...
Русия няма намерение да си сътрудничи със специалния докладчик на
Коментари Харесай

Москва: Няма да си сътрудничим с Мариана Кацарова, тя е русофоб

Русия няма желание да си сътрудничи със специфичния докладчик на Организация на обединените нации за правата на индивида в Русия Мариана Кацарова, защото тя ще работи според западните насоки, с цел да упражни политически напън върху Москва. Това съобщи през днешния ден в ефира на телевизия " Росия-24 " Генадий Гатилов, непрекъснат представител на Русия в Службата на Организация на обединените нации и в други интернационалните организации в Женева, написа Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че Кацарова " е деен русофоб и постоянно е била такава, когато е заемала други длъжности в региона на правата на индивида ". " От нея не можем да чакаме нищо положително за нас, никаква обективност, никаква вярна оценка на ситуацията с правата на индивида в Русия. Така че за нас обстановката тук е напълно ясна ", добави Гатилов, представен от ТАСС.

По думите му постът е бил основан и въз основа на антируска резолюция в Съвета по правата на индивида на Организация на обединените нации, нямаща нищо общо със загрижеността за правата на индивида.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР