Русия не нахлува в Украйна, уж заради молбата на китайския

...
Русия не нахлува в Украйна, уж заради молбата на китайския
Коментари Харесай

В САЩ намериха ново обяснение защо Русия отлага нахлуването в Украйна

Русия не нахлува в Украйна, сякаш поради молбата на китайския президент Си Цзинпин към Владимир Путин да не помрачава Олимпийските игри в Пекин с световна рецесия в сигурността, написа “Блумбърг ”.

Във връзка с това публицистите припомниха апела на китайското външно министерство за съблюдаване на обичайна резолюция на Организация на обединените нации за " олимпийско " помирение, което ще стартира седем дни преди надпреварата и ще завърши седмица след Параолимпийските игри.

Твърди се, че скорошното „ настъпление на съветските войски “ също ще бъде възпрепятствано от размразяването на земята в Украйна, което ще стартира скоро по-късно, написа “Блумбърг”.

Други източници описват на организацията, че през този интервал Русия може да прибегне до " лимитирано навлизане ", чийто смисъл са хакерски атаки и други опити за дестабилизиране на Украйна.

По-рано генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутереш изрази убеденост, че военното „ настъпление “ на Русия в Украйна няма да се случи.

Киев и западните страни настояват, че Русия сякаш приготвя въоръжена офанзива против Украйна. В Москва тези проекти са неведнъж опровергани, като се отбелязва, че страната няма да нападна никого.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР