Русия нападна Украйна, защото:Натрупаната УКР армия от 150 000 души

...
Русия нападна Украйна, защото:Натрупаната УКР армия от 150 000 души
Коментари Харесай

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО!:

Русия атакува Украйна, тъй като:
Натрупаната УКР войска от 150 000 души в Донецка област е трябвало през Март 2022 да нападнр ДНР и ЛНР и безусловно да изтреби всичко. Заповедите и документите са налични и показани на Организация на обединените нации.Биолаб са работели в УКР с мостри на ДНК от славянски нации за оръжие на етническа основа и опити по сибирска язва, бубонна чума, тресчица Крим-Конго, както и опити с високо смъртоносни варианти на Ковид посредством прелетни птици. Насочено против Русия, документите са също в Организация на обединените нации. Косвено се удостоверява и от думите на гл.спонсор на СЗО Бил Гейтс, който на 18 февруари 2022 година в Мюнхен споделя, че „ще пристигна по-смъртоносна пандемия“.От 2017 година стартира работа с плутоний и Зеленски афишира, че Украйна ще създаде Ядрена бомба, в това число и мръсна бомба. Това е директно ориентирано против Русия и потреблението е евентуално планувано след офанзивата на ДНР и ЛНР към следваща офанзива на Крим. И тези документи са показани.Предвиждало се е разполагане на 4 дивизии на НАТО след офанзивата към ДНР/ЛНР, лятото под формата на „миротворци“, което ще направи всяка интервенция на Русия на практика начало на Трета международна война.За 8 години в Донбас са убити над 14 000 души в това число над 151 деца, има голям брой отчети на ОССЕ и Организация на обединените нации за военни закононарушения, само че обстрелите не стопират. Има подписан Минск и Минск 2, само че обстрелите отново не стопират.Режима е искрено нео-нацистки с тотална принуда към съветско говорящи, възбрана на съветския език, образование на дребни деца по образеца на „децата на ИДИЛ“ и поръчка за влизане в НАТО, напълно заточена на война с Русия.
Ето това е времевата линия и същинските аргументи.

Русия безусловно с дни ги изпревари и удари първа.

Беше заложено самото и битие на карта и нашето включително! Защото сме член на НАТО!

Задайте си въпроса:

– Може ли да бъде позволена нападателна нацистка страна до нейните граници, която разполага с нуклеарно и биологично оръжие и която избива 8 години съветски жители?

Само за съпоставяне си спомнете, че 1965 година Кенеди беше подготвен да разгласи Трета международна война поради разполагането на шепа ракети в една база в Куба!

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР