Русия наложи на 74 компании от 11 страни, сред които

...
Русия наложи на 74 компании от 11 страни, сред които
Коментари Харесай

Русия наложи контрасанкции на 74 компании от 11 страни, сред които и България

Русия наложи на 74 компании от 11 страни, измежду които и България, контрасанкции в областта на военнотехническото съдействие, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на кабинета в Москва.

Руското държавно управление утвърди лист с юридически лица, по отношение на които ще се ползват специфични стопански ограничения. Съответното разпореждане е направено, както планува декрет на президента Владимир Путин за " ответни специфични стопански ограничения по отношение на вражески дейности от страна на някои задгранични страни и интернационалните организации ".

Списъкът включва 74 организации от България, Англия, Германия, Канада, Литва, Словакия, Полша, Чехия, Черна гора, Естония и Съединени американски щати. Забранява се сключването на покупко-продажби в областта на военнотехническото съдействие с фирмите от този лист, се споделя в известие от пресслужбата на държавното управление.

 

Българската компания в листата е WIEE Bulgaria EOOD / ВИЕЕ Булгариа ЕООД (България).

През май т. година, изпълнявайки същия декрет, съветското държавно управление утвърди различен лист с юридически лица, по отношение на които се ползват специфични стопански ограничения. В него бяха включени над 30 организации, множеството - някогашни дъщерни предприятия на " Газпром ".

 

Пълния лист на компаниите под контрасанкции може да бъде прочетен.

Източник: Българска телеграфна агенция

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР