Русия наложи на 74 компании от 11 страни, сред които

...
Русия наложи на 74 компании от 11 страни, сред които
Коментари Харесай

Русия наложи контрасанкции на 74 компании в сферата на военнотехническото сътрудничество от 11 страни, сред които и България

Русия наложи на 74 компании от 11 страни, измежду които и България, контрасанкции в областта на военнотехническото съдействие, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на кабинета в Москва.

Руското държавно управление утвърди лист с юридически лица, по отношение на които ще се ползват специфични стопански ограничения. Съответното разпореждане е направено, както планува декрет на президента Владимир Путин за " ответни специфични стопански ограничения по отношение на вражески дейности от страна на някои задгранични страни и интернационалните организации ".

Списъкът включва 74 организации от България, Англия, Германия, Канада, Литва, Словакия, Полша, Чехия, Черна гора, Естония и Съединени американски щати. Забранява се сключването на покупко-продажби в областта на военнотехническото съдействие с фирмите от този лист, се споделя в известие от пресслужбата на държавното управление. 

През май т. година, изпълнявайки същия декрет, съветското държавно управление утвърди различен лист с юридически лица, по отношение на които се ползват специфични стопански ограничения. В него бяха включени над 30 организации, множеството - някогашни дъщерни предприятия на " Газпром ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР