Русия може да постави под пълен контрол някои големи градове

...
Русия може да постави под пълен контрол някои големи градове
Коментари Харесай

„За максимална безопасност“: Украински градове може да минат под руски контрол


Русия може да сложи под цялостен надзор някои огромни градове в Украйна и предизвести Запада, че има достатъчнa военна мощ, с цел да извърши всичките си цели без каквато и да е потребност от помощ от Китай, разгласи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от „ Ройтерс “.

" Министерството на защитата на Руската федерация, като в същото време подсигурява оптималната сигурност за цивилното население, не изключва опцията да сложи под цялостен надзор огромни обитаеми места ", акцентира той.

Песков добави, че някои огромни градове в Украйна към този момент са обградени от съветските сили.

Говорителят на Кремъл отхвърли изказванията на публични американски представители, поискали анонимност, че Русия е поискала военно съоръжение от Китай.

" Русия има личен самостоятелен капацитет да продължи интервенцията. Както казахме, тя върви по проект и ще приключи в точния момент и напълно ", съобщи представителят на Песков.

Признание от близкия кръг на Путин

Един от най-близките сътрудници на съветския президент Владимир Путин сподели, че специфичната военна интервенция на Русия в Украйна не се е развила толкоз бързо, каквото е било желанието на Кремъл. Това е най-силното обществено самопризнание, пристигнало до момента от Москва, че нещата не вървят по проект, разяснява " Ройтерс ".

Началникът на Националната армия Виктор Золотов се изрече през вчерашния ден по време на църковна работа, водена от патриарх Кирил. Той хвърли виновността за по-бавния от предстоящото прогрес върху „ крайнодесни украински сили “, които се криели зад цивилните, обвиняване, повтаряно неведнъж от виновни лица в Русия.

Думите на Золотов са в несъгласие с изказване, направено в петък от съветския министър на защитата Сергей Шойгу, който сподели на Путин, че „ всичко върви по проект “.

" Бих желал да кажа, че да, не всичко върви по този начин бързо, както бихме желали ", сподели Золотов, който е отговарял за персоналната сигурност на Путин, а думите му бяха оповестени на уеб страницата на Националната армия. „ Но вървим към задачата си малко по малко и успеха ще е наша ", прибавя още Золотов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР