Русия изпрати искане до Съвета за сигурност на ООН да

...
Русия изпрати искане до Съвета за сигурност на ООН да
Коментари Харесай

Русия иска Роджър Уотърс да присъства на заседанието на Съвета за сигурност за Украйна

Русия изпрати искане до Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да включи Роджър Уотърс, един от създателите на английската рок група " Пинк Флойд ", в листата на ораторите на идното съвещание за обстановката в Украйна. Това заяви първият заместник-постоянен представител на Руската федерация в Световната организация Дмитрий Полянски. Заседанието на Съвета за сигурност ще стартира през днешния ден в 18 часа московско време, предаде ТАСС.
„ Русия изиска английският деятел за мир и прочут рок музикант Роджър Уотърс като представител на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на вероятностите за спокойно споразумяване на украинската рецесия в подтекста на възходящите доставки на западни оръжия за тази страна “, написа Полянски в канала си в Telegram.

През август в изявление за ТАСС упрекна Съединени американски щати и тяхното управление за провокирането на украинската рецесия. Според него американците " по своя нрав желаят да ръководят целия свят ", а жителите на други страни " би трябвало да страдат " поради това. Басистът и вокалистът на " Пинк Флойд "  нарече протичащото се в Украйна „ страховит заслон за ръководещата класа “, която не желае завършек на спора, само че „ желае да ръководи света, желае да има няколко извънредно богати хора в света “.
През август предходната година името на беше добавено в базата данни на украинския уебсайт " Миротворец ", който разгласява персоналните данни на хора, които основателите на портала считат за врагове на страната, заради думите му за Крим. Администраторите на портала видяха в изявленията на английския музикант " нападение против териториалната целокупност на Украйна ", оповестява ТАСС.
 

Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
08 Фев 202310608 Фев 2023115808 Фев 20236108 Фев 202323808 Фев 202315608 Фев 2023135КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 202342807 Фев 202346105 Фев 202381407 Фев 2023395
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР