Русия има данни, че Франция вече подготвя военен контингент за

...
Русия има данни, че Франция вече подготвя военен контингент за
Коментари Харесай

Наришкин: Франция готви контингент от 2000 души за Украйна. Ще го сполети съдбата на всички французи, идвали с меч в руския свят

Русия има данни, че Франция към този момент приготвя боен контингент за изпращане в Украйна, като на първичен стадий той ще възлиза на към 2000 души. Това съобщи шефът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация Сергей Наришкин. Според него френската войска се притеснява, че такова значимо поделение няма да може тихомълком да бъде трансферирано в Украйна и ситуирано там, съобщи ТАСС.

" Сегашното управление на страната (Франция - бел. ТАСС) не се интересува от гибелта на елементарните французи и паниките на генералите. По данни, получени от съветското външно разузнаване, към този момент се приготвя контингент за изпращане в Украйна. На първичен стадий ще бъдат към 2000 души “, означи Наришкин.

Според него френските военни се притесняват, че такова значимо поделение няма да може тихомълком да бъде трансферирано в Украйна и ситуирано там. " По този метод той ще стане предпочитана законна цел за офанзиви от съветските въоръжени сили. Това значи, че ще го сполети ориста на всички французи, които в миналото са идвали на територията на Руския свят с меч ", предизвести Наришкин.

Френският президент Еманюел Макрон отсрочва признаването на гибелта на френски бойци в Украйна, страхувайки се от митинги на фона на продължаващите митинги на фермерите, разяснява още шефът на съветското външно разузнаване. " Макрон рано или късно ще би трябвало да разкрие грозната истина, само че ще се опита да забави оптимално „ признанието “. Както споделят в Елисейския замък, броят на смъртните случаи във Франция „ към този момент е надхвърлил психически важен предел “. Публикуването на такива чувствителни данни може да предизвика жителите да стачкуват, изключително на фона на всеобщи антиправителствени митинги на фермери в цялата страна “, означи Наришкин.

Според шефа на съветското външно разузнаване френската войска в този момент е „ очевидно загрижена от нараствания брой французи “, убити в Украйна. „ Отбелязва се, че единствено вследствие на унищожаването от съветските въоръжени сили на пункт за краткотрайно разполагане на чужденци край Харков на 17 януари бяха убити „ десетки френски жители “ и от този момент „ сходни офанзиви се трансфораха в норма в украинския спор. ” Както импровизирано признава френското министерство на въоръжените сили, такива загуби страната не е познавала в чужбина от войната в Алжир през втората половина на ХХ век ”, изясни Наришкин.  " Военното управление също се притеснява от неодобрение измежду настоящите офицери от междинното равнище на френската войска. Сред починалите има " непропорционално доста " от тях и на сегашния стадий към този момент има проблеми с намирането на " доброволци " за ротация и " замяната им " на украинския спектакъл на военните дейности ”, акцентира той.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР