Русия е готова за всякакви сценарии, но не иска пряк

...
Русия е готова за всякакви сценарии, но не иска пряк
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова на всичко, не искаме пряка война със САЩ

Русия е подготвена за всевъзможни сюжети, само че не желае директен боен конфликт със Съединени американски щати, съобщи съветският президент Владимир Путин по време на сказка с публицисти в Константиновския замък, съобщи ТАСС. Той засяга случаите в Сирия.

" Винаги сме подготвени за всевъзможен сюжет, само че никой не желае това и по самодейност на американската страна преди време създадохме специфичен механизъм за попречване на тези спорове. Директно нашите ръководители на избрани подразделения поддържат връзка между тях, имат опция да се съветват при всяка спешна обстановка. Това демонстрира, че никой не желае никакви конфликти ", сподели Путин, представен от Българска телеграфна агенция.

Контраадмирал Олег Гуринов, заместник-ръководител на съветския Център за помиряване на враждуващите страни в Сирия, заяви, че от началото на тази година самолетите на водената от Съединени американски щати интернационална коалиция са направили 23 рискови доближавания със самолети на съветските Въздушно-космически сили (ВКС) в небето над Сирия. Безпилотните летателни апарати са нарушили сигурността на полетите в Сирия 340 пъти.

Само на 27 юли изтребители на проамериканската антитерористична коалиция са нарушили сирийското въздушно пространство осем пъти. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР